Vitamientjes voor de ziel

In de zomer van 2020 hebben we ‘Vitamientjes voor de ziel’ gelanceerd: een tweewekelijkse mailing met de bedoeling om mensen een hart onder de riem te steken. Dat was nodig, want heel het land zat in lockdown. Het coronavirus sloeg wild om zich heen, maakte veel slachtoffers, en we hadden geen flauw idee hoelang de crisistoestand zou duren.

Tijdens die crisisperiode kwamen meer vragen op ons af dan we antwoorden hadden. Levensvragen ook, waarover we misschien niet zo gauw met anderen durven te spreken. Om niet op onze spirituele honger te blijven zitten, besloten we dan maar om geregeld een gratis ‘vitaminekuur’ aan te bieden. Een mailbericht, om de twee weken, leek ons de beste dosis.

Vandaag zijn we twee jaar verder. Corona is op de achtergrond verdwenen, maar de spirituele ‘goesting’ is er niet minder om. Enkele keren per maand versturen we nog steeds een mail met inspirerende, hoopgevende, spirituele of gewoon zalige teksten, gebeden, gedachten en filmpjes – nu al naar meer dan 500 geïnteresseerden.

Je inschrijven op onze ‘vitaminekuur’ kost niets. Voel je vrij om anderen te informeren over dit gratis initiatief!

Via deze link vind je alvast een dosis vitamientjes. Vind je ze leuk? Stemmen ze tot nadenken? Laat het ons weten op vitamientjes@mariaalcentrum.be. Wil je ook de volgende mail ontvangen, schrijf je dan in via de inschrijfknop hieronder.

Hartverwarmende groeten,

Het team van het Mariaal Centrum

Processing…
Success! You're on the list.

3 gedachten over “Vitamientjes voor de ziel”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.