Algemeen programma Beauraing & Lavaux-Ste-Anne

5 juli 2020 | autocar | Begeleider: pastoor Jan Baert

Schrijf je hier in

Vertrek in Kortrijk (6.00 uur) met onderweg volgende stops: Gent-Dampoort (7.00 uur), Groot- Bijgaarden/ Zellik (7.40 uur) en Leuven (8.00 uur). Rond 9.30 uur komen we aan in Beauraing, waar we samen de eucharistie vieren en de tijd nemen om de stilte op te zoeken bij Maria.

Tegen de middag brengt de autocar ons naar Rochefort waar ons een heerlijk streekgebonden middagmaal wacht. Wanneer onze honger gestild en onze ziel gevoed is, rijden we door naar Lavaux-Sainte-Anne om kennis te maken met de broederschap van de Tibériade. Deze jonge, inspirerende gemeenschap leeft te midden de velden en bossen in de Ardennen een eenvoudig leven in nauw contact met de natuur, in de geest van Sint-Franciscus. Een dertigtal mannen en vrouwen geven er op eigenzinnige wijze gestalte aan het evangelisch ideaal. We worden uitgenodigd om deel te nemen aan de gebedswake in hun prachtige, zelfgebouwde kapel. Daarna is er tijd voor een ontmoeting met de kloosterlingen, met koffie en gebak. Dit is een bijzondere ervaring die kracht kan geven aan ons persoonlijk christelijk leven.

Rond 18.00 uur keren we terug naar huis. Stops: Leuven (19.15 uur), Groot-Bijgaarden/ Zellik (20.00 uur), Gent-Dampoort (20.40 uur), Kortrijk (21.40 uur).

Contacteer ons voor meer informatie!

Wil je deelnemen aan deze bedevaart? Je kan je inschrijven door hier te klikken.

Terug