Algemeen programma Beauraing & Lavaux-Ste-Anne

datum te bevestigen | autocar | Begeleider: pastoor Jan Baert

Deze dagbedevaart gaat door in de zomer – de exacte datum wordt zo snel mogelijk bepaald. Omwille van organisatorische redenen kan de bedevaart niet doorgaan op 18 juli, zoals aangegeven staat in de bedevaartbrochure.
Krijg je graag een seintje wanneer we een nieuwe datum hebben? Contacteer ons hier.


Vertrek in Kortrijk (6.00 uur) met onderweg volgende stops: Gent (7.00 uur), Groot-Bijgaarden/Zellik (7.40 uur) en Leuven (8.00 uur). Rond 9.30 uur komen we aan in Beauraing waar we samen de eucharistie vieren en de tijd nemen om de stilte op te zoeken bij Maria. 

Tegen de middag brengt de autocar ons naar Rochefort waar ons een heerlijk streekgebonden middagmaal wacht. Wanneer onze honger gestild en onze ziel gevoed is, rijden we door naar Lavaux-Sainte-Anne om kennis te maken met de broederschap van de Tibériade. Deze jonge, inspirerende gemeenschap leeft midden de velden en bossen in de Ardennen een eenvoudig leven in nauw contact met de natuur, in de geest van Sint-Franciscus. Een dertigtal mannen en vrouwen geven er op eigenzinnige wijze gestalte aan het evangelische ideaal. We worden uitgenodigd om deel te nemen aan de gebedswake in hun prachtige, zelfgebouwde kapel. Daarna is er tijd voor een ontmoeting met de kloosterlingen, met koffie en gebak. Dit is een bijzondere ervaring die kracht kan geven aan ons persoonlijk christelijk leven. 

Rond 18.00 uur keren we terug naar huis. Stops: Leuven (19.15 uur), Groot-Bijgaarden/Zellik (20.00 uur), Gent (20.40 uur), Kortrijk (21.40 uur).

Contacteer ons voor meer informatie!

Wil je deelnemen aan deze bedevaart? Je kan je inschrijven door hier te klikken.

Terug