Heilig Land

16 – 25 november 2020 | vliegtuig | Begeleider: pastoor Jan Van Raemdonck

Schrijf je hier in

Klik op de foto en maak kennis met de begeleider!

Het Heilig Land kent een rijke, complexe geschiedenis. Het is de bakermat van het christendom en een plaats waar de drie grote monotheïstische godsdiensten, afstammend van aartsvader Abraham, al duizenden jaren trachten samen te leven.

We treden in de voetsporen van Jezus en zijn apostelen. We bezoeken Bijbelse plaatsen zoals Jeruzalem, Betlehem, Kana, Nazaret en het meer van Galilea. Hier werd Hij geboren, preekte Hij, verrichtte Hij mirakels, stierf Hij en verrees Hij ten slotte uit de dood. De diepe verbondenheid met de verhalen uit de Bijbel is iets wat u nergens anders ter wereld zo beleeft dan wanneer u zelf contact maakt met de ‘heilige aarde’ van dit prachtige land. Deze bedevaart zal u een leven lang bijblijven.

Heb je interesse in de reis? Eens het coronavirus onder controle is, organiseren we zo snel mogelijk een infomoment in het Montfortcollege in Rotselaar (Aarschotsesteenweg 39), waar we de bedevaart persoonlijk voorstellen. Je kan er al je vragen stellen én kennismaken met de begeleider. Laat je gegevens hier achter als je op de hoogte gebracht wilt worden van de datum.

Contacteer ons voor meer informatie!

Wil je deelnemen aan deze bedevaart? Je kan je inschrijven door hier te klikken.