Bedevaarten

De Montfortanen organiseren sinds 1931 bedevaarten. Met Montfort als spirituele gids kan u een bezoek brengen aan diverse heiligdommen verspreid over de hele wereld.

De spirituele begeleiding staat bij de Montfort Bedevaarten voorop. Ze wordt door onze pelgrims hoog gewaardeerd. De Montfort Bedevaarten genieten inderdaad een goede faam. Niet in het minst wegens hun voorman, de H. Montfort. Op eenvoudige wijze brengt hij mensen in contact met God. Daarbij speelt Maria een bijzondere, bemiddelende rol.


Aarzel niet, neem gerust contact op. We zijn er voor u!

Wil u inschrijven voor een bedevaart? Dat kan door hier te klikken.


Voor meer informatie over ons aanbod kan u hier een gratis bedevaartbrochure bestellen.

Fatima

10 – 14 oktober 2019
In het unieke kader van Fatima willen we de ervaring van drie kinderen die er Onze-Lieve-Vrouw zagen in herinnering brengen en zelf ook dichter naderen tot haar. Deze bedevaart zal uw geloof versterken en helpen om het elke dag opnieuw te beleven.

Heilig Land

4 – 13 november 2019
***volzet*** We treden in de voetsporen van Jezus en zijn apostelen. De diepe verbondenheid met de verhalen uit de Bijbel is iets wat u nergens anders ter wereld zo beleeft dan wanneer u zelf contact maakt met de ‘heilige aarde’ van dit prachtige land.

Parijs

7 juli 2019
Op deze dagbedevaart gaan we samen op zoek naar de genade die in de kapel van Onze-Lieve-Vrouw van de Wonderdadige Medaille ontvangen kan worden.

Kroatië

18 – 27 september 2019
Een bedevaart naar Kroatië verrast op meerdere vlakken. Het land telt vele heiligdommen die een bezoek meer dan waard zijn. Laat u er ook bekoren door de prachtige natuur en de charme en schoonheid van cultuursteden zoals Split en Dubrovnik.

Zuidoost-Engeland

8 – 12 juli 2019
Tijdens deze zomerse bedevaart gaan we samen op zoek naar de verschillen tussen de anglicaanse en de katholieke kerkgemeenschappen, en ontdekken we wat ons verbindt.

Compostela

30 september – 12 oktober 2019
Deze twaalfdaagse voettocht spoort u aan om te bezinnen, verstillen en uitgedaagd te worden om naar de basis terug te keren.

Lourdes

16 tot 22 juli 2019
22 tot 26 juli 2019 ***volzet***
9 tot 13 september 2019