Bedevaarten

Omwille van Covid-19 zijn alle bedevaarten van dit jaar jammer genoeg geannuleerd.
Wij zien u heel graag terug in 2021!

Mensen van deze tijd hebben meer dan ooit bedevaarten nodig. Zonder ophouden worden we immers meegesleept met de snelle vloed van het leven: we hebben niet eens de tijd meer om bezig te zijn met onszelf. Wie tot zichzelf wil komen moet zijn milieu kunnen verlaten en breken met de gewoonte, om dan bewust op zoek te gaan naar de stilte, de bezinning. Zulke oase van rust en verdieping wil een bedevaart zijn. Dagen zonder zorgen en sleur, waar we gelukkig zijn, waar we echt van liefde leren leven en weer nieuwe moed opdoen.

“Het is een haven, waar we op adem kunnen komen. Het is een van de weinige plaatsen op aarde waar de vermoeide en ontgoochelde mens zijn miserie kan vergeten of er een zin aan kan geven.” – een Lourdesbedevaarder

Op bedevaartplekken kom je ook Maria tegen. Het kan niet anders: ze staat op je te wachten en wil naar je luisteren. Je mag vrijuit spreken over je vreugdes en je pijnen, ook die van je dierbaren. Samen met anderen bid je, druk je je hoop uit en je vertrouwen dat ze met je meegaat.


Al sinds 1931 organiseren de Belgische montfortanen bedevaarten. Dankzij die jarenlange ervaring staan we garant voor een sterke organisatie en diepgaande knowhow. Met Montfort als spirituele gids kan u een bezoek brengen aan diverse heiligdommen verspreid over de hele wereld. We organiseren jaarlijks groepsreizen naar de klassieke bedevaartplaatsen Lourdes, Fatima en het Heilig Land, maar elk jaar kleuren ook minder voor de hand liggende bestemmingen het programma. We willen daarnaast ook meer inzetten op pelgrimstochten en retraites. Zo reizen we in 2020 naar India, stappen we een deel van de camino naar Compostela en volgen we het spoor van Montfort in Frankrijk.

De spirituele begeleiding staat bij de Montfort Bedevaarten voorop en wordt door onze pelgrims sterk gewaardeerd. Ook comfort dragen we hoog in het vaandel: onze reizen zijn all-inclusive, we hechten belang aan kwaliteitsvolle hotels en restaurants en u kan rekenen op een sterke organisatie en begeleiding.

India

3 – 16 november 2020
*** Geannuleerd ***

Compostela

3 – 15 oktober 2020
*** Geannuleerd ***

Lourdes

17 tot 23 juli 2020 ***Geannuleerd***
19 tot 23 juli 2020 *** Geannuleerd ***
16 tot 20 september 2020 *** Geannuleerd ***

Fatima

11 – 15 oktober 2020
*** Geannuleerd ***

Heilig Land

16 – 25 november 2020
*** Geannuleerd ***

Onze begeleiders

Bij elke bedevaart, pelgrimstocht en retraite kan u rekenen op diepgaande spirituele begeleiding. Maak hier kennis met onze begeleiders!