Onze begeleiders

Bij elke bedevaart, pelgrimstocht en retraite kan u rekenen op diepgaande spirituele begeleiding. We hechten veel waarde aan persoonlijke en christelijke begeleiding. Hiervoor werken we samen met een ervaren team van vrijwilligers. Klik hieronder om kennis te maken met onze begeleiders!

Jos Van den Bergh

Pater Jos, overste van de Belgische montfortanen, begeleidt al jaren vol enthousiasme bedevaarten naar Lourdes. Hij neemt pelgrims ook regelmatig mee op fietsbedevaart.

Nepo James Raj

Priester Nepo, één van de jongste paters van het Leuvense montfortaans klooster, begeleidt bedevaarten voor ons naast zijn doctoraat in de mariologie en zijn priesterschap in Scherpenheuvel en Hoegaarden.

Ghislain Kasereka

Priester Ghislain Kasereka Kavendivwa is een Montfortaanse missionaris van Congolese afkomst en woont sinds oktober 2018 in ons klooster in Leuven. Hij begeleidt regelmatig wandeltochten en busbedevaarten.

Aimé Kamanda

Priester Aimé Kamanda is een Montfortaanse missionaris van Congolese afkomst en begeleidt sinds 2021 bedevaarten voor ons.

Jan Jacobs

Priester Luc begeleidt al jaren uiteenlopende bedevaarten en pelgrimstochten voor ons. In het bijzonder Fatima draagt een bijzondere plek in zijn hart.

Kristof Morren

Kristof Morren begeleidt wandeltochten en bezinningsdagen. Met zijn aanstekelijk enthousiasme neemt hij je graag mee op sleeptouw.

Jan Van Raemdonck

Priester Jan begeleidt afwisselend de bedevaarten naar het Heilig Land en naar Fatima.