Onze begeleiders

Bij elke bedevaart, pelgrimstocht en retraite kan u rekenen op diepgaande spirituele begeleiding. Klik hieronder om kennis te maken met onze begeleiders!

Cor Bekers

Pater Cor, missionaris van het heilig Hart (msc), begeleidt jaarlijks steevast onze Lourdesreis per TGV. Hij kent Lourdes als zijn broekzak en neemt je graag mee op ontdekking en verdieping.

Robrecht De Gersem

Robrecht is onze rots in de branding in Lourdes. Al jaren staat hij ons als vrijwilliger met raad en daad bij voor, tijdens en na onze Lourdesbedevaarten.

Jan Van Raemdonck

Priester Jan begeleidt afwisselend de bedevaarten naar het Heilig Land en naar Fatima. Dit jaar kan je je onder zijn deskundige begeleiding laten meevoeren door het Heilig Land.

Luc Frenay

Priester Luc begeleidt dit jaar onze bedevaart naar Fatima.

Jos Van den Bergh

Pater Jos, overste van de Belgische montfortanen, begeleidt al jaren vol enthousiasme de julibedevaart naar Lourdes. Dit jaar laat hij u ook maar al te graag kennismaken met de spiritualiteit van Montfort tijdens de Montforttocht.

Nepo James Raj

Priester Nepo is één van de jongste paters van het Leuvense montfortaans klooster. Naast zijn doctoraat in de mariologie en zijn priesterschap in Scherpenheuvel, begeleidt hij ook bedevaarten voor ons. Dit jaar neemt hij je graag mee op sleeptouw naar zijn geboorteregio in India.

Maarten Pijnacker

Priester Maarten Pijnacker neemt je dit jaar in september graag mee om het geheim van Lourdes te ontdekken, te ervaren, te voelen, te doorleven.