Heb je Vijf Minuutjes?

24,95

Begin je dag goed, laat stilte en rust tot jou komen!

Een boek met een korte gedachte, een bezinning of gebed voor elke dag van het kalenderjaar. Op het ritme van maanden, seizoenen en feesten komen wij God op het spoor.

Doelgroep: 6-12 jaar

Categorie:

Beschrijving

Hoe breng je het Evangelie bij jonge mensen? Hoe laat je kinderen kennismaken met het geloof? Het zijn vragen die Eddie Verbist al jaren bezighouden. Als onderwijzer – Eddie stond tot aan zijn pensioen in het vierde leerjaar – zocht hij vruchteloos naar teksten op maat van zijn leerlingen. Om hen te kunnen boeien, ging ‘meester Eddie’ dan maar zelf aan de slag. Het resultaat is een boek met een korte gedachte, een bezinning of gebed voor elke dag van het kalenderjaar.

We zijn er zeker van dat niet alleen juffen en meesters Eddies verhaal herkennen. Ook u als ouder of grootouder zoekt ongetwijfeld naar de juiste toon om met uw (klein)kinderen over de Blijde Boodschap te spreken. Een baby’tje in de familie, de eerste sneeuw, een ziek klasgenootje … elke grote of kleine gebeurtenis kan een aanleiding vormen om het geloof bespreekbaar te maken.

Extra informatie

uitgave

Paperback

Doelgroep

6-12 jaar

aantal pagina's

490