Update – Programmawijzigingen door Covid-19

Covid-19 woedt in al zijn hevigheid en dwingt ons ons dagelijks leven tijdelijk ingrijpend aan te passen. Deze onzekere tijden vormen ook voor onze organisatie een uitdaging. Hoe moet het dit jaar verder met onze bedevaarten? Wat met onze regionale bijeenkomsten en gebedsgroepen?

Deze situatie is ongekend voor ons allen en maakt het erg moeilijk om voorspellingen te doen over de verdere evolutie ervan. Voor onze activiteiten is dat niet anders. We volgen de situatie op de voet en sturen het programma bij wanneer nodig. Het welzijn van onze deelnemers en het beperken van het risico op verspreiding van het coronavirus komen hierbij vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Op dit moment gelasten we daarom de volgende activiteiten af:

Tot nader order gaan alle andere activiteiten vanaf september door zoals gepland.

We hopen van ganser harte dat onze gezamenlijke inspanningen er snel voor zorgen dat het virus onder controle raakt en dat we allemaal ons dagelijks leven gezond en wel kunnen hernemen zoals ervoor.

En in tussentijd wensen we jullie veel kracht en positiviteit toe. Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.